Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει ανάγκη τη στήριξη όλων, φορέων, παραγόντων αθλητών και οπαδών. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ενεργή συμβολή, με στόχο την καλλιέργεια το αθλητικού ιδεώδους, του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενής άμιλας.

Η Athletic Productions είναι αρωγός σε όλες τις ουσιαστικές προσπάθειες αναβάθμισης των αθλημάτων, εξυγίανσης του συστήματος και προβολής των αναγκών.

Μέσα από τις παραγωγές της προβάλλει ενεργά και αμερόληπτα όλα τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, ενώ οι δράσεις σχεδιάζονται με στόχο να περάσουν κοινωνικά και υπέρ της αθλητικής ιδέας μηνύματα.Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο αποτελεί επένδυση σε ένα υγιέστατο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και είναι δεδομένο ότι μελλοντικά θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη σε διάφορες μορφές. Η ενεργή συμβολή σας στο δύσκολο έργο σωστής και ποιοτικής προβολής που έχουμε αναλάβει, δύναται να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στην κοινωνία ως καθοριστική συνεισφορά στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος.

Στη σχετική διοργάνωση, το Ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, συμμετέχουν αθλητές των τοπικών ποδοσφαιρικών ενώσεων και σωματείων της χώρας, χωρίς να αποτελεί Εθνική Κατηγορία. Tο Ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά την περίοδο 19601962, ως μια μορφή Β΄ Εθνικής. Η διοργάνωση επανήλθε κατά το διάστημα 19681977 ως «Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα», ενώ από το 1987 και εντεύθεν ο ρόλος της περιορίσθηκε στο να επιτρέπει την πρόκριση για τη Δ΄ Εθνική. Κατά την περίοδο 2012-13 λήφθηκαν αποφάσεις για τη συνένωση Γ΄ και Δ΄ Εθνικής σε μια ερασιτεχνική κατηγορία 6 και εν συνεχεία 4 ομίλων. Το 2015 διεξάγεται για 22η συνολικά φορά.

Η Αthletic Productions με την μεγάλη της παραγωγή, το Πάμε Μπάλα, καλύπτει τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Αττικής και Μακεδονίας, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί με νέα του πρωταθλήματος πανελλαδικά.

 

Αττική

To ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αττικής σε αριθμούς

4

Ποδοσφαιρικές ενώσεις

103.000

Αθλητές

332.000

Κοινό


Βόρεια Ελλάδα

To ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Β.Ελλάδος σε αριθμούς

48.000

Αθλητές

532

Ομάδες

166.000

Κοινό

1543

Ακαδημίες

Κοινό Αττικής

Το κοινό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αττική

Αθήνα

Πειραιάς

Αν.Αττική

Δυτ.Αττική