Το Πάμε Μπάλα είναι η μεγάλη επιτυχία της Athletic Productions. Μια δημιουργία με ουσία, προσωπικότητα, ύφος και νόημα. Το Πάμε Μπάλα είναι η ενημέρωση για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αττικής και της Μακεδονίας. Όλα τα πρωταθλήματα, οι βαθμολογίες, φάσεις και γκολ, καυτά νέα και εξελίξεις, ενημέρωση. Ένα πλήρες μέσο.


Εκπομπή «Πάμε Μπάλα»

Η εκπομπή «Πάμε Μπάλα» είναι η εκπομπή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μακεδονίας και Αττικής και εκπέμπει στην Cosmote TV πανελλαδικά και στο Alert TV στην Αττική.

Στόχος της είναι να παρουσιάζει με ξεχωριστό τρόπο τα νέα όλων των ερασιτεχνικών ομάδων και παράλληλα να συμβάλλει στην εξυγίανση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου προσφέροντας προσεγγίσεις και αναλύσεις υψηλού επιπέδου. Η κεντρική θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει στιγμιότυπα αγώνων, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και διαγωνισμούς με πολλά και πλούσια δώρα.

Η εκπομπή «Πάμε Μπάλα» είναι η μοναδική αθλητική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Τις εξελίξεις του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου παρακολουθούν καθημερινά 168.000 καταγεγραμμένοι φίλοι του αθλήματος (αθλητές, γονείς, παράγοντες, διαιτητές, γιατροί, φίλαθλοι κ.α.) ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά απευθύνεται σε κοινό περίπου 492.000 ατόμων.

Έχοντας διαπιστώσει το μεγάλο κενό ενημέρωσης στο συγκεκριμένο τομέα, η εκπομπή έχει ως στόχο την ποιοτική κάλυψη της υπάρχουσας έλλειψης και τη μέγιστη δυνατή προβολή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Με σωστή και αντικειμενική δημοσιογραφία, η εκπομπή σκοπεύει να συμβάλλει στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και τη διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι», αναδεικνύοντας τη σημασία της συμμετοχής, τον σεβασμό στον αντίπαλο και στις αρχές του αθλητισμού, καθώς και τον σεβασμό στον θεατή, επιδιώκοντας να συνεισφέρει στη διαμόρφωση συνείδησης στη νεολαία και όχι μόνο.
Ακολουθήστε μας στο YoutubeSite pamebala.gr

Η ιστοσελίδα που ενημερώνει καθημερινά, έγκυρα και αξιόπιστα χάρη στη δυνατή, αυθεντική δημοσιογραφική ομάδα.

Tο pamebala.gr απευθύνεται σε κοινό που προσεγγίζει πανελλαδικά 500.000 άτομα και συμπεριλαμβάνει 170.000 αθλητές. Προσελκύει 6-7,000 καθημερινούς επισκέπτες ενώ οι μηνιαίες επισκέψεις ξεπερνούν τις 400.000. Οι αναγνώστες κυμαίνονται ηλικιακά από 18 έως 65 ετών, με μεγαλύτερο ποσοστό στη κατηγορία 18-44, είναι μέσης-ανωτέρας μόρφωσης και περιηγούνται στο site 3 λεπτά ημερησίως κατά μέσο όρο.

Η πρόσφατη ανανέωση της ιστοσελίδας οδήγησε σε αυξανόμενη τάση επισκεψιμότητας κατά 25% με πολύ θετικά σχόλια σε ότι αφορά τη χρηστικότητά της.Social media: facebook, & twitter για άμεση επαφή

Η σελίδα pamebala στο Facebook έχει 12.000 φίλους με διαρκώς αυξανόμενη τάση, παρέχει καθημερινή ενημέρωση και νέα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζεται με διαγωνισμούς και εταιρικές παρουσιάσεις., twitter, you tube με γκολ, φάσεις, συνεντεύξεις, δηλώσεις.