Προϊόντα

Η Athletic Productions, στην προσπάθεια της να αγκαλιάσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο και τη νεολαία, ανέπτυξε συνεργασία με την Best Reaction, εταιρία που ειδικεύεται στο χώρο των αθλητικών προϊόντων, και σας προσφέρει σειρά από κρέμες που απευθύνονται πρωτίστως σε αθλητές για γρήγορη ανάρρωση από τραυματισμούς..

Όλα μας τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής, παρα-φαρμακευτικά, καλλυντικά, αρώματα) κυκλοφορούν σύμφωνα με τις νόμιμες απαιτούμενες διαδικασίες και φέρουν όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις που χρειάζονται στην κατηγορία που το καθένα ανήκει.

ARNICA BIO RELIEF (GEL)

Ισχυρό φυσικό αντιφλεγμονώδες gel για εξωτερική τοπική θεραπεία

Συσκευασία: 1 λίτρου (balc) μόνο για φαρμακεία, 100 ml και 50 ml.

Η Arnica θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιφλεγμονώδη. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα ιάματα για εξωτερική τοπική θεραπεία και θεωρείται ακόμη ειδικό βότανο για αγωγή μωλωπισμών, διαστρεμμάτων, ρευματικών πόνων. Η Arnica περιέχει αιθέρια έλαια, τερπενικές λακτόνες, αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, πολυακετυλένια και ταννίνη, δραστικά συστατικά με αντιφλεγμονώδη και ισχυρή παυσίπονη δράση.

Το gel αποτελεί ασφαλή, φυσική και αποτελεσματική λύση σε ένα ευρύ φάσμα παθήσεων  όπως μώλωπες, διαστρέμματα, ρευματικούς πόνους, πρηξίματα, οσφυαλγία, τραυματικές κακώσεις, περιαρθρίτιδα, μυοσκελετικούς πόνους, οστεοαρθρίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους και φλεγμονές του δέρματος χωρίς αμυχές. Απορροφάται άμεσα.

THERMOCALM (ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ)

Κρέμα αναλγητική

Συσκευασία: 1 λίτρου (balc) μόνο για φαρμακεία, 250 ml και 100 ml.

Προσφέρει άμεση ευεξία και ανακουφίζει από το μυϊκό άλγος που οφείλεται σε φυσικά αίτια όπως πόνος πλάτης, πιάσιμο μέσης, πόνος αρθρώσεων, κρυολόγημα, γρίπη, στραβολαίμιασμα, πονοκέφαλο που οφείλεται σε υπερένταση των μυών του αυχένα. Ιδανική για προθέρμανση αθλητών. Απορροφάται άμεσα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 48 35 340 και μάθετε περισσότερα για τις ειδικές τιμές μόνο για τους αναγνώστες του site μας. Προσφέρονται ειδικές τιμές για ομάδες και συλλόγους.

Leave a Reply