Εκπομπή «Πάμε Μπάλα»

Η εκπομπή «Πάμε Μπάλα» είναι η εκπομπή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μακεδονίας και Αττικής και εκπέμπει κάθε Δευτέρα 21:00-23:00 στο Εγνατία ΤV για την Μακεδονία και κάθε Τρίτη 18:00-20:00 στο Channel 9 για την Αττική.

Στόχος της είναι να παρουσιάζει με ξεχωριστό τρόπο τα νέα όλων των ερασιτεχνικών ομάδων και παράλληλα να συμβάλλει στην εξυγίανση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου προσφέροντας προσεγγίσεις και αναλύσεις υψηλού επιπέδου. Η κεντρική θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει στιγμιότυπα αγώνων, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και διαγωνισμούς με πολλά και πλούσια δώρα.

Η εκπομπή «Πάμε Μπάλα» είναι η μοναδική αθλητική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο: εκπέμπουμε σε όλη την Αττική και έχουμε κοινό περίπου 35.000 (minimum) τηλεθεατών. Τις εξελίξεις του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου παρακολουθούν καθημερινά 168.000 καταγεγραμμένοι φίλοι του αθλήματος (αθλητές, γονείς, παράγοντες, διαιτητές, γιατροί, φίλαθλοι κ.α.) ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά απευθύνεται σε κοινό περίπου 492.000 ατόμων.

Έχοντας διαπιστώσει το μεγάλο κενό ενημέρωσης στο συγκεκριμένο τομέα, η εκπομπή έχει ως στόχο την ποιοτική κάλυψη της υπάρχουσας έλλειψης και τη μέγιστη δυνατή προβολή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Με σωστή και αντικειμενική δημοσιογραφία, η εκπομπή σκοπεύει να συμβάλλει στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και τη διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι», αναδεικνύοντας τη σημασία της συμμετοχής, τον σεβασμό στον αντίπαλο και στις αρχές του αθλητισμού, καθώς και τον σεβασμό στον θεατή, επιδιώκοντας να συνεισφέρει στη διαμόρφωση συνείδησης στη νεολαία και όχι μόνο.

Leave a Reply