All posts by athletic

Προϊόντα

Η Athletic Productions, στην προσπάθεια της να αγκαλιάσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο και τη νεολαία, ανέπτυξε συνεργασία με την Best Reaction, εταιρία που ειδικεύεται στο χώρο των αθλητικών προϊόντων, και σας προσφέρει σειρά από κρέμες που απευθύνονται πρωτίστως σε αθλητές για γρήγορη ανάρρωση από τραυματισμούς..

Όλα μας τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής, παρα-φαρμακευτικά, καλλυντικά, αρώματα) κυκλοφορούν σύμφωνα με τις νόμιμες απαιτούμενες διαδικασίες και φέρουν όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις που χρειάζονται στην κατηγορία που το καθένα ανήκει.
Continue reading

Επιλογές Διαφήμισης

Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο αποτελεί επένδυση σε ένα υγιέστατο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και είναι δεδομένο ότι μελλοντικά θα προκύψουν πολλαπλά δυνητικά οφέλη σε διάφορες μορφές…

Η ενεργή συμβολή σας στο δύσκολο έργο σωστής και ποιοτικής προβολής που έχουμε αναλάβει, δύναται να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στην κοινωνία ως καθοριστική συνεισφορά στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος.

Η Athletic Productions προσφέρει πολλαπλές διαφημιστικές επιλογές με στόχο οι πελάτες μας να απολαμβάνουν αποτελεσματική προβολή και επικοινωνία και συνεπώς να επιτυγχάνουν ανάπτυξη πωλήσεων και ενίσχυση της φήμης τους.

 • Εμφάνιση κατά τη διάρκεια της εκπομπής στη φάσα του πάνελ
 • Κάρτες κατά τη διάρκεια της εκπομπής (κίτρινη, κόκκινη, μπλε, καλύτερη ενδεκάδα, φωτο εβδομάδας)
 • Τίτλοι τέλους & χορηγίες
 • Διαφημιστικό σποτ κατά τη διάρκεια της εκπομπής
 • Παρουσία στην εκπομπή
 • Sites
 • Banner
 • Δελτία Τύπου
 • Αναφορές στα ρεπορτάζ
 • Συνεργαζόμενα Sites Ποδοσφαιρικών Ενώσεων
 • Ειδησεογραφικά

Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο αποτελεί επένδυση σε ένα υγιέστατο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και είναι δεδομένο ότι μελλοντικά θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη σε διάφορες μορφές. Η ενεργή συμβολή σας στο δύσκολο έργο σωστής και ποιοτικής προβολής που έχουμε αναλάβει, δύναται να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στην κοινωνία ως καθοριστική συνεισφορά στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος.

Το 2015 αναμένεται να είναι έτος αλλαγών δεδομένου ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προετοιμάζει σημαντικές τροποποιήσεις στα δελτία των αθλητών, στις μεταγραφές και στη συμμετοχή ξένων παικτών σε προσπάθεια υλοποίησης της σχετικής υπόδειξης της FIFA.
Continue reading

Website | Facebook

Tο  pamebala.gr απευθύνεται σε κοινό που προσεγγίζει πανελλαδικά 500.000 άτομα και συμπεριλαμβάνει 170.000 αθλητές. Προσελκύει 3.000 (minimum) καθημερινούς επισκέπτες ενώ οι μηνιαίες επισκέψεις ξεπερνούν τις 400.000. Οι αναγνώστες κυμαίνονται ηλικιακά από 14 έως 65 ετών, με μεγαλύτερο ποσοστό στη κατηγορία 18-44, είναι μέσης-ανωτέρας μόρφωσης και περιηγούνται στο site 3 λεπτά ημερησίως κατά μέσο όρο.

Η πρόσφατη ανανέωση της ιστοσελίδας οδήγησε σε  αυξανόμενη τάση επισκεψιμότητας κατά 25% με πολύ θετικά σχόλια σε ότι αφορά τη χρηστικότητά της. (γράφημα)

Η σελίδα pamebala στο Facebook έχει 7.000 φίλους με διαρκώς αυξανόμενη τάση, παρέχει καθημερινή ενημέρωση και νέα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζεται με διαγωνισμούς και εταιρικές παρουσιάσεις.

Εκπομπή «Πάμε Μπάλα»

Η εκπομπή «Πάμε Μπάλα» είναι η εκπομπή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μακεδονίας και Αττικής και εκπέμπει κάθε Δευτέρα 21:00-23:00 στο Εγνατία ΤV για την Μακεδονία και κάθε Τρίτη 18:00-20:00 στο Channel 9 για την Αττική.

Στόχος της είναι να παρουσιάζει με ξεχωριστό τρόπο τα νέα όλων των ερασιτεχνικών ομάδων και παράλληλα να συμβάλλει στην εξυγίανση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου προσφέροντας προσεγγίσεις και αναλύσεις υψηλού επιπέδου. Η κεντρική θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνει στιγμιότυπα αγώνων, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και διαγωνισμούς με πολλά και πλούσια δώρα.

Η εκπομπή «Πάμε Μπάλα» είναι η μοναδική αθλητική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο: εκπέμπουμε σε όλη την Αττική και έχουμε κοινό περίπου 35.000 (minimum) τηλεθεατών. Τις εξελίξεις του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου παρακολουθούν καθημερινά 168.000 καταγεγραμμένοι φίλοι του αθλήματος (αθλητές, γονείς, παράγοντες, διαιτητές, γιατροί, φίλαθλοι κ.α.) ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά απευθύνεται σε κοινό περίπου 492.000 ατόμων.

Έχοντας διαπιστώσει το μεγάλο κενό ενημέρωσης στο συγκεκριμένο τομέα, η εκπομπή έχει ως στόχο την ποιοτική κάλυψη της υπάρχουσας έλλειψης και τη μέγιστη δυνατή προβολή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Με σωστή και αντικειμενική δημοσιογραφία, η εκπομπή σκοπεύει να συμβάλλει στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και τη διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι», αναδεικνύοντας τη σημασία της συμμετοχής, τον σεβασμό στον αντίπαλο και στις αρχές του αθλητισμού, καθώς και τον σεβασμό στον θεατή, επιδιώκοντας να συνεισφέρει στη διαμόρφωση συνείδησης στη νεολαία και όχι μόνο.

Υπηρεσίες

Η Athletic Productions δραστηριοποιείται στο χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής σε δύο μεγάλες ενότητες, τηλεοπτικές υπηρεσίες και παραγωγές. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, μεσιτείες και ασφάλειες αθλητών, ενώ δραστηριοποιείται επίσης στην εμπορία αθλητικών, κυρίως, ειδών. Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Δημιουργία, εξοπλισμός, οργάνωση και εκμετάλλευση χώρων (studios) για την παραγωγή και εκμετάλλευση τηλεοπτικών εκπομπών, προγραμμάτων και διαφημιστικών μηνυμάτων.
 • Παραγωγή και υπηρεσίες διάθεσης κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις. Διάθεση χώρου τηλεοπτικής διαφήμισης.
 • Παραγωγή και υπηρεσίες ραδιοφωνικών εκπομπών και προγραμμάτων. Διάθεση χώρου ραδιοφωνικής διαφήμισης.
 • Πώληση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου σε ταινίες, βίντεο, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προϊόντα.
 • Υπηρεσίες εκμετάλλευσης δικαιωμάτων ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών προγραμμάτων. Τηλεοπτικός, ραδιοφωνικός και διαδικτυακός προγραμματισμός, τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές  και διαδικτυακές εκπομπές.
 • Υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, καλλιτεχνικών και αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και συνεδρίων.
 • Ασφάλειες και μεσιτείες αθλητών, αθλητικών σωματείων και δημοσιογράφων. Γενικές υπηρεσίες μάνατζερ.
 • Εμπορία αθλητικών ειδών και δώρου.

Ποιοί Είμαστε

Η Athletic Productions είναι εταιρία παραγωγής και εμπορίας τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών, διαδικτυακών προγραμμάτων και εκπομπών, ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και στην εκμετάλλευση αθλητικών προϊόντων.

Αποστολή της εταιρίας είναι η υποστήριξη και η αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού: όραμα μας η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και κατά συνέπεια της κοινωνικής συνείδησης ενώ προσβλέπουμε να συμβάλλουμε στην ανατροπή της υφιστάμενης αθλητικής πραγματικότητας.

Η Athletic Productions επιδιώκει να εξελίσσεται διαρκώς, παρακολουθώντας το σφυγμό της εποχής, ούτως ώστε να παρακολουθεί τις τάσεις στη διαμόρφωση των αναγκών του καταναλωτή και έτσι να προσαρμόζει αντίστοιχα την προσέγγιση των διαφημιζομένων. Στόχος η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, διαχέοντας στους καταναλωτές το σωστό μήνυμα με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Sed odio sit amet nibh vulputate cursus

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Continue reading

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Continue reading